Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Hoeveel kost het om een Visa on arrival voor Indonesië aan te vragen?



Kosten van een Visa on arrival voor Indonesië

Het aanvragen van een Visa on arrival voor Indonesië kost €35 voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit bedrag dient contant en in USD te worden betaald bij aankomst op de luchthaven.

Overige kosten en voorwaarden

Naast de €35 voor het Visa on arrival kunnen er extra kosten worden gerekend, zoals een administratieve toeslag. Zorg er ook voor dat je paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Indonesië en dat je een retourvlucht hebt geboekt.

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is het nog steeds vereist voor Nederlandse reizigers om een visum aan te vragen voordat ze naar Bali afreizen. Het visum is nodig voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Visum aanvragen voor Bali

Om een visum voor Bali in 2024 aan te vragen, kunnen Nederlandse reizigers terecht bij de Indonesische ambassade of een visumbureau. Het is belangrijk om op tijd een visum aan te vragen om problemen bij aankomst op de luchthaven te voorkomen.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Nee, een visum is niet vereist voor Indiërs die naar Bali reizen

Indiërs die naar Bali reizen voor toeristische doeleinden kunnen gebruik maken van een visumvrije regeling voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit geldt voor zowel vakanties als voor zakelijke doeleinden.

Let op: controleer altijd de actuele regelgeving

Hoewel op dit moment een visum niet vereist is voor kort verblijf in Bali, kunnen de regels en voorschriften veranderen. Het is daarom altijd verstandig om de actuele regelgeving te controleren voordat je op reis gaat om eventuele verrassingen bij aankomst te voorkomen.



Meer info: online visum indonesie

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Ja, voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor Indonesië. Dit visum kan vooraf worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven worden verkregen.

Visumopties voor Indonesië

Er zijn verschillende visumopties beschikbaar voor Indonesië, waaronder een toeristenvisum voor kort verblijf en een zakelijk visum voor langere verblijven. Het is belangrijk om de juiste visumcategorie te kiezen die past bij het doel van je reis naar Indonesië.

Is een visum vereist voor Indonesië